Sarah Uleiuri Esențiale de Isop

109 - 159 MDL
Hyssop (Hyssopus officinalis) este destul de similar în aparență la alți membri ai familiei de mentă. Uleiul său volatil posedă un miros foarte aromat de camfor.
Cele mai importante efecte terapeutice ale isopului se datorează în special uleiului, care se regăsește în părțile aeriene ale plantei. În timp, cercetătorii au descoperit că această esență are proprietăți bactericide, antiseptice, astringente, antivirale, cicatrizante, diuretice, expectorante și sedative.
Isopul este recomandat în tratamentul unui număr impresionant de afecțiuni, printre care bolile respiratorii, hepatice, cardiovasculare, psihice.
Totodată uleiul de isop este folosit ca aromatizator natural în unele produse de îngrijire corporală și machiaj.
#SarahUleiuri #ProdusAcasa #MadeinMoldova #FabricatînMoldova #ProdusLocal #ProdusEco #ProdusBio #UleiEsențial #CosmeticăNaturală #DancuFarm #Isop

Produse conexe