COȘURI CADOU PENTRU PĂRINȚI

Ești departe de ai tăi când sărbătoresc un evenimente important? Încrede-te în echipa noastră ca să le transmitem un cadou și un mesaj de felicitare din partea ta. Am creat pe www.fth.md mai multe coșuri cadou cu produse locale.

Coș Cadou "Sănătate"


Nu vei da greș niciodată, dorindu-le sănătate și oferindu-le părinților produse naturiste, din ingrediente naturale, colectate de pe câmpiile și dealurile Moldovei.

La doar 569 lei lei poți trimite frumos ambalate: Miere cu ghimbir infuzat, adunată de albinile de la Mănăstirea Zăbriceni, Propolis și coctail apicol de la Prisaca lui Zlativ, Ulei de Isop de pe dealurile din satul Cioara, Ceai de Măceșe de la Aroma Pădurilor și Dulceață de Păpădie colectată de producătorii din Ialoveni.

Coș Cadou "Bunișor"

L-am numit bunișor pentru că am pus în el câteva produse locale numai bune de servit la o masă.

Pentru doar 449 lei părinții vor primi un coș cu Miez de migdale și ulei de migdale din livada din Ștefan Vodă a celor de la Laro. Amestec de ierburi aromate de la Aroma Pădurilor, Miere de la Conacul apicol, Prune cu nuci de la Livada Doinei și un Vin roșu din Cabernet Sauvignon și Rară Neagră de la Vinăria Fautor.

Coș Cadou "Farmacia Naturii"

Acest coș cadou le va servi mult timp părinților și le va păzi imunitatea.
Cu doar 519 lei poți oferi părinților un pachet mare de Bioceai - amestec de flori de tei, flori de soc, urzică, cimbrișor și flori de salcâm adunate din grădina Mănăstirii de la Zăbriceni. Tot de acolo vine Mierea cu ghimbir și scorțișoară și Ceaiul de Levănțică.

Am pus și Polen de la Prisaca Zlatov, Pulbere de Măceșe și Aronie de la Gospodăria Roseline șu Dulceață din pomușoare de aronie de la Ialoveni. Am mai pus în coș un Balsam natural antirăceală.
Poți achita ușor cu cardul sau Paypal. Livrăm comenzile rapid, în orice colț al Moldovei. Iar dacă plasezi comanda acestor coșuri cu cadouri de luni până vineri, până la ora 14.00, îl vom livra cadou în aceeași zi în raza Chișinăului.

Vrei să nu ratezi ocaziile speciali din viața oamenilor dragi, lasă-ne AICI informația și noi te vom anunța cu o săptămâna înainte printr-un mesaj pe mail.